Китайският лидер Си Дзинпин настоя за проверки и контрол в

...
Китайският лидер Си Дзинпин настоя за проверки и контрол в
Коментари Харесай

Си Дзинпин даде настоя за повече проверки и контрол в държавното управление

Китайският водач Си Дзинпин настоя за инспекции и надзор в системата на държавното ръководство. Това излиза наяве от идния брой на списание „ Циушъ “, който ще излезе в сряда. Там ще бъде оповестена тирада на генералния секретар на Централен комитет на ККП Си Дзинпин на първото съвещание на Централната ревизионна комисия.

В нея той показва, че инспекциите и контролът са значимата съставка от системата за контрол на ККП и страната, основен фактор за модернизацията на държавното ръководство и неговите качества. Те също по този начин извършват значима задача по пътя на китайската рационализация и националното възобновление, заяви Радио Китай.

В речта си Си Дзинпин приканва да се работи за висококачественото развиване на проверовъчната и контролна работа и за подготовката на висококвалифицирани фрагменти в сферата, тъй че да се подсигурява стабилността на потребителските цени, да се обезпечи главният витален стандарт на жителите и се реализира стабилно и висококачествено развиване на стопанската система, както и стандартизираното действие на държавната администрация.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР