Китайският, който е бил и прабългарски календар, започва на 25

...
Китайският, който е бил и прабългарски календар, започва на 25
Коментари Харесай

КИТАЙСКИЯТ ХОРОСКОП НА 2020 Г. - slava.bg

Китайският, който е бил и прабългарски календар, стартира на 25 януари 2020 година своя нов 12-годишен цикъл с първия си знак – плъха, металния плъх. За кого е добър и за кого не толкоз?

Плъх - Промяна

Това е Вашата година, само че имайте поради, че с изключение на ин – ярко, в нея ще има и ян – мрачно, като във всеки метал. Според астролозите стоманата е съответният метал на годината, а тя минава към черната металургия. Думата на 2020 година за Вас е Промяна. Приемете я като позитивно развиване, което ще ви разреши да напреднете и да блеснете. След скучноватата година на прасето 2019, в този момент няма да се отървете от събития. Ще се отличите с сексапил и просветеност. Голямото Ви благосъстояние е информацията. Не се уморявайте да я търсите и да наблюдавате.

Вол - Добра година

За Вас от 25 януари стартира добра година в навечерието на Вашата 2021 година Плъхът е Ваш скришен другар, а металният му нюанс ви оказва помощ да бъдете по-уверени. Поставете си ясни цели и почтено си дайте отговорите по какъв начин ще ги постигнете, с волското Ви самообладание в действителност ще бъде допустимо. Ще имате и храброст, която от време на време Ви липсва, изключително, в случай че би трябвало да разчистите към себе си. Времето на инспекция са месеците март и септември, когато би трябвало да бъдете гъвкави. Не почивайте на лаврите си и в по-спокойните интервали. Трябва да приключите всичко до 14 декември, когато е изригването, предшестващо възцаряването на Вашата 2021 година

Тигър - Турболенции

Годината на прасето течеше постепенно, а на плъха ще бъде забързана за Вас. Изжлежда Ви, като че ли се намирате в лодка посред умерено езеро, само че имайте поради, че под видимо кротката повърхнина, изпод може да бушуват турболенции. Налага се да внимавате, да бъдете нащрек. Може да има непредвидени неща. Началото на пролетта ще бъде динамично. Откриват се благоприятни условия, вършиме бизнес, само че не забравяйте и да се грижите за формата си. И за своите връзки, с цел да не пострадат. Намирайте време за усамотение и за размисъл. Важно е за Вас.

Заек – Предизвикателства

Зайчета, Вашата 2019 година би трябвало да е била много добра, а 2020 година, основно поради метала, се обрисува година на провокации. Това не е обичаният Ви детайл. Ако има прогрес, ще Ви коства прекосяване през сложни условия. Само не сядайте да се тръшкате и да се опрадавате с хората към Вас. Планирайте, създайте тактика. Важно е да се отърсите от някои остарели неща, с цел да се посветите на нови, без обаче да затръшвате порти, до момента в който не сте изцяло подготвени с прехода. Животът ни е като компютрите – все има някакви нови и нови ъпдейти. Нещата просто се трансформират и би трябвало да бъдем съответни на провокациите.

Дракон – Удивителни резултати

Плъхът е Ваш другар и дава обещание година на удивителни резултати, за напредък,

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР