Китайският автомобилен производител BYD буквално разтърсва автомобилния пазар с най-новото

...
Китайският автомобилен производител BYD буквално разтърсва автомобилния пазар с най-новото
Коментари Харесай

Хибрид за €10 000: BYD пуска нов и супер бюджетен автомобил

Китайският авто производител BYD безусловно раздрусва автомобилния пазар с най-новото си и супер бюджетно предложение, оповестяват международните уеб сайтове за коли. На китайския пазар (засега единствено там) излиза фамилният седан Qin Plus DM-i plug-in хибрид. 

Началната цена на колата, за базов модел без спомагателни екстри, е 79 800 юана или €10 200. Въпреки ниската си цена, автомобилът се откроява като един от най-конкурентните PHEV хибриди, разясняват автоексперти.
 Tesla и китайската BYD възнамеряват разкриване на произвеждане в Сърбия
Tesla и китайската BYD възнамеряват разкриване на произвеждане покрай България

Автомобилните колоси демонстрират интерес към Балканите

Подбив на пазара

Моделът Qin Plus DM-i подбива базовите версии на съперници като всеобщите в Китай VW Lavida, Toyota Corolla и Prius.

Водещата китайска компания за електрически автомобили основава Qin Plus DM-i от много време, само че този нов вид с понижена цена Glory Edition, е с €2500 по-евтин от предходната базова версия.

Всички версии на Qin Plus DM-i, в това число Glory Edition, имат значително една и съща задвижваща система. Тя се състои от 1,5-литров бензинов атмосферен мотор с мощ 110 конски сили и 135 Nm въртящ миг.

Допълнителна мощ се обезпечава от електрически мотор в две конфигурации: 180 к.с. / 316 Nm и 197 к.с. / 325 Nm. Батериите са Blade на BYD, и се оферират с потенциал 8,32 kWh и 18,32 kWh.

Glory Edition има по-малкия от двата пакета, който предлага напълно електрически пробег от 55 км.

Моделите на китайската компания стават все по-популярни и в Европа. Наскоро автомобилните колоси Tesla и китайската BYD дадоха поръчка, че изследват сръбския пазар за разкриване на произвеждане.

По-точно казано има интерес от страна на доставчиците на двете компании да разположат свои индустриални мощности на Балканите и по-конкретно в Сърбия.
 BYD идва в Европа, само че регулациите, високите разходии за труд и лоялността на клиентите, може да спънат китайската компания
BYD идва в Европа, само че регулациите, високите разходии за труд и лоялността на клиентите, може да спънат китайската компания

Европейските производители имат няколко аргументи да бъдат оптимисти, че ще се оправят по-добре в борбата на своя територия.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР