Китайските военни заявиха в неделя, че са извършили въздушни и

...
Китайските военни заявиха в неделя, че са извършили въздушни и
Коментари Харесай

Китай твърди, че е патрулирал в Южнокитайско море в очевиден отговор на военноморските учения на САЩ със съюзници

Китайските военни обявиха в неделя, че са направили въздушни и морски патрули и че всички действия, които „ пречат на Южен Китай Sea ” са под надзор, явен отговор на военноморските учения на Съединени американски щати и техните съдружници.

Началниците на защитата на Съединените щати, Япония, Австралия и Филипините обявиха в събота, че ще проведат взаимни учения в морето за отбрана на върховенството на закона и отбрана на правото на корабоплаване през и прехвръкване над водите.

Китай има от дълго време тлеещи териториални разногласия с редица страни от Югоизточна Азия в Южнокитайско море, главен морски път. По-специално конфликти с Филипините избухнаха от предходната година.

САЩ проведоха взаимни патрули с Филипините в символ на поддръжка. Китай твърди, че Съединени американски щати нагнетяват напрежението, като се намесват в разногласията.

Кратко изказване от командването на южния спектакъл на китайската войска споделя, че е провело патрули и че „ всички военни действия, които нарушават...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР