Китайските власти са готови за активно сътрудничество с други страни

...
Китайските власти са готови за активно сътрудничество с други страни
Коментари Харесай

Китайското външно министерство: Готови сме за сътрудничество с други страни с цел взаимно признаване на ваксинацията

Китайските управляващи са " подготвени за интензивно съдействие с други страни за взаимно признание на имунизацията " против КОВИД-19. Това съобщи през днешния ден представителят на китайското министерство на външните работи Чжао Лицзян, представен от ТАСС.

По думите му, изпълнявайки програмата си за облекчение на влизането на задгранични жители в Китай, управляващите употребяват изборна тактика и може да вземат разнообразни ограничения по отношение на хора от разнообразни страни. " Препоръчвам ви да следите обстановката, по-специално известията на китайските консулства в съответните страни ", сподели Чжао.

Китай смекчава разпоредбите за влизане на негова територия през Хонконг за чужденци, имунизирани с препарат, създаден в Китай. Мярката е в действие от през днешния ден и важи за хора, получили и двете дози, което могат да потвърдят със документ, или единствено една, сложена повече от 14 дни преди подаването на молба за виза. Тези чужденци не са задължени да демонстрират документ за негативен тест на границата в Хонконг, оповестиха през днешния ден китайските управляващи.

Чуждестранните жители, идващи в Китай през други градове, би трябвало да съблюдават всички условия на управляващите, посочи Чжао Лицзян. Той подсети, че влизащите в страната остават под карантина.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР