Китайските власти арестуваха 80-годишна жена, която от суеверие хвърли няколко

...
Китайските власти арестуваха 80-годишна жена, която от суеверие хвърли няколко
Коментари Харесай

Суеверна пътничка хвърли монети в... самолетен двигател

Китайските управляващи арестуваха 80-годишна жена, която от поверие хвърли няколко монети в... мотора на самолета, заяви Yahoo News.

Необичайният случай е станал на интернационалното летище „ Пудун “ в Шанхай. Властите разкриха, че дамата е хвърлила няколко монети „ за шанс “ и сполучлив полет.

Малко по-късно е била арестувана от силите за сигурност, а полетът е бил анулиран. Близо 150 пасажери са били евакуирани, показва изданието.

Полицията заяви, че са били открити общо девет монети, една от които попаднала в един от моторите на самолета на „ China Southern Airlines “.

Китайските медии пишат, че старата китайка е пътувала със своя брачен партньор, щерка и шурей. За да обезпечат сигурността на пасажерите, чиновници на самолетната компания неотложно са отменили полета.

Извършена е щателна инспекция на мощния мотор. Монета в мотора може да нанесе съществени вреди на самолета. Полетът даже може да приключи съдбовно.

След като се уверили, че няма риск за сигурността, управляващите са дали зелена светлина за политане. Самолетът е изхвърчал с пет часа забавяне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР