Китайска фирма сключи договор за доставка на българско розово масло

...
Китайска фирма сключи договор за доставка на българско розово масло
Коментари Харесай

Китайска фирма ще полза българско розово масло в свой козметични продукти

Китайска компания подписа контракт за доставка на българско розово масло за производството на маска за лице с колаген и розово масло, оповестиха от организацията за дребни и междинни предприятия. Споразумението е било реализирано по време на Международен панаир за дребни и междинни предприятия – CISMEF`2017 в китайския град Гуанджоу. Партньори в него са китайската компания " Ти Джей Кей Байоложикъл Тех " (TJK Biological Tech), която е измежду най-големите производители на колаген м страната, и българската " Средногорска роза “ ЕООД.

В панаира вземат участие 16 български предприятия от секторите на парфюмeрията и козметиката, естествен пчелен мед, сокове и безалкохолни питиета, виновност, плодово-зеленчукови консерви и други Участието на българските компании се осъществя благодарение на китайското държавно управление, което дава гратис общоприетоо оборудвани изложбени щандове, обезпечава безвъзмездна реклама на националното присъединяване и оказва подпомагане при присъединяване в съпътстващите прояви.

Българският щанд е бил посетен от министъра на промишлеността и технологиите на Китай Миао Уей и губернатора на провинция Гуандонг Уан Дзиянпин. С комерсиалния ни представител Костадин Джатев и специалисти от организацията за дребни и междинни предприятия те са разискали опциите за увеличение на износа на български артикули на китайския пазар и по-специално в провинция Гуандонг, която има над 80 млн. поданици. Банк ъф Чайна е провела специфични срещи за представителите на нашия бизнес за обезпечаване на поддръжка за износ на продукция за китайския пазар.

В панаира вземат участие компании от над 30 страни от целия свят, 2300 китайски компании и има над 6000 павилиона.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР