Китай засили своя дипломатически и военен натиск срещу Тайван, тревожейки

...
Китай засили своя дипломатически и военен натиск срещу Тайван, тревожейки
Коментари Харесай

AI технологията може да помогне на САЩ и съюзниците да наблюдават намеренията на Китай за инвазия в Тайван

Китай ускори своя дипломатически и боен напън против Тайван, тревожейки формалните лица на Съединени американски щати и съдружниците в района, че Пекин се стреми да да си върнат острова със мощ.

Ако прогнозите за китайска военна инвазия за завладяване на Тайван са точни, Съединени американски щати могат да употребяват изкуствен интелект (AI) и друга технология, която ще покаже на силите в района, че Китай не взе участие в следващото провокативно военно обучение, само че стартира нашествието, която мнозина предвиждат.

Според специалисти AI и машинното образование (ML) могат да оказват помощ на Съединени американски щати и техните съдружници в усъвършенстват скоростта и успеваемостта на създаването на военни проекти, оценките на разузнаването и успеваемостта на целеуказването.

MV-22 Osprey от „ Грозните ангели “ на 362-ра ескадрила на морските междинни тилтротори лети до самолетоносача USS Nimitz в Южнокитайско море, 11 февруари 2023 година (САЩ Морска фотография от експерт по всеобщи връзки 2-ри клас Джъстин Мактагарт)

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР