Китай смята за неоснователни изявленията на американския вицепрезидент Майк Пенс

...
Китай смята за неоснователни изявленията на американския вицепрезидент Майк Пенс
Коментари Харесай

Пекин смята изявленията на Майк Пенс за политиката на Китай за неоснователни

Китай счита за неоснователни изказванията на американския вицепрезидент Майк Пенс о тносно китайската вътрешна и външна политика. Това съобщи говорителката на министерството на външните работи Хуа Чунин , предадоха осведомителните организации.

Ние п ризоваваме Съединени американски щати да оправят своите неточности, да прекратят неоснователните обвинявания по адрес на Китай и да спрат да вредят на ползите на Китай и на китайско-американските връзки, съобщи говорителката. По думите й Пенс " бърка истината с лъжата ".

В тирада във Вашингтон американският вицепрезидент съобщи през вчерашния ден, че Китай употребява разнообразни средства, с цел да се намесва в политиката в Съединени американски щати преди изборите за Конгреса идващия месец. " Пекин прила га метод, сплотяващ напъните на разнообразни държавни ведомства, като употребява политически, стопански и военни принадлежности, както и агитация, с цел да ускорява въздействието си и да извлича изгода за своите ползи в Съединени американски щати ", сподели Пенс в тирада в института " Хъдзън ".
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР