Китай ще добави 80 милиарда юана (10,9 милиарда долара) към

...
Китай ще добави 80 милиарда юана (10,9 милиарда долара) към
Коментари Харесай

Каква е общата сума са споразуменията, сключени на китайския форум Един пояс - един път

Китай ще добави 80 милиарда юана (10,9 милиарда долара) към фонда " Пътят на коприната ", с цел да поддържа взаимното създаване на планове по самодейността " Един пояс - веднъж ", съобщи китайският президент Си Дзинпин през днешния ден, в изявление по време на третия конгрес " Един пояс - веднъж " в Пекин.

Китайската банка за развиване (China Development Bank) и Експортно-импортната банка на Китай (Export-Import Bank of China) ще отворят кредитна лииня за финансиране в размер на 350 милиарда юана (47,8 милиарда долара) . А във фонда " Пътят на коприната " ще бъдат добавени 80 милиарда юана (10,9 милиарда долара) нови средства в поддръжка на взаимното строителство на планове по самодейността " Един пояс - веднъж ", сподели китайският водач.
 Русия подписа с Китай най-голямата до момента договорка за доставки на зърно - за милиарди долари
Русия подписа с Китай най-голямата до момента договорка за доставки на зърно - за милиарди долари

Сделката е за период от 12 години

Той отбелязва още, че в границите на форума на високо ниво " Един пояс - веднъж " се е проведел (вчера) бизнес конгрес, по време на който са реализирани съглашения за съдействие сред страните на обща стойност 97,2 милиарда $ .

Третият конгрес на високо ниво " Един пояс - веднъж " се организира в Пекин на 17-18 октомври, което е десетата годишнина от самодейността със същото име, препоръчана от Си Дзинпин.

" Един пояс - веднъж " е интернационална самодейност на Китай, целяща възстановяване на съществуващите и основаване на нови търговски транспортни коридори, свързващи повече от 60 страни от Централна Азия, Европа и Африка, като стремежът е да насърчи развиването на комерсиалните връзки сред други страни и Китай.
 Двете най-големи строителни компании в Китай са пред банкрут?
Двете най-големи строителни компании в Китай са пред банкрут?

Това е допустимо да се случи още този месец на Country Garden и Evergrande
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР