Китай ревностно пази тайните на Бялата пирамида. Какво крият …?Историята

...
Китай ревностно пази тайните на Бялата пирамида. Какво крият …?Историята
Коментари Харесай

Китай ревностно пази тайните на Бялата пирамида. Какво крият …?

Китай ревниво пази тайните на Бялата пирамида. Какво крият …?Историята на Бялата пирамида (White Pyramid) се появява през 40-те години на предишния век, когато водачът Джеймс Гаусман оповестява за нея.Той твърди, че по време на полет сред Индия и Китай, по време на Втората международна война, е видял голяма Бяла пирамида покрай китайския град Сиан (Xi’an).За тази невероятна конструкция се споделя, че е най-голямата пирамида в света. А в долините към нея има десетки други пирамиди, някои от които се издигат до съвсем толкоз огромна кота.В изданието на Ню Йорк Таймс (The New York Times) от 28 март 1947 година, полковник Морис Шийхан (Maurice Sheahan), шеф на Trans World Airlines, споделя за наблюдението си над тази голяма пирамида.Снимка на пирамидата на Шийхан се появява в The New York Sunday News на 30 март 1947 година По-късно, тази фотография се приписва на Джеймс Гаусман (James Gaussman).
Един ден, Джеймс Гаусман се прибирал в Асам (Assam), Индия, когато проблеми с мотора го принудили да се спусне краткотрайно на ниска надморска височина над Китай.Както по-късно той написа:„ Летях към планина и по-късно стигнах до котловина. Точно под мен имаше гигантска бяла пирамида. Изглеждаше като че ли е от приказка. Пирамидата беше покрита с ослепително бяло.Може да е бил метал или някаква друга форма на камък. От всички страни беше бяла. Най-любопитното в нея беше нейният връх: огромно парче драгоценен материал, сходен на драгоценен камък. Бях надълбоко разчувстван от колосалния размер на това нещо. ”Когато Гаусман се върнал в Асам, бойните му отговорности завладели съзнанието му и той спрял да мисли за откритието си.

 Бялата пирамида
Бялата пирамидаСнимките му, направени на гигантската пирамида, не са оповестени 45 години. Дотогава, даже отчетът му е „ заровен “ в досиетата на тайните служби на американската войска.Многобройни откриватели са търсили Бялата пирамида на Сиан, само че нито едно търсене досега не е сполучливо.Някои имат вяра, че Бялата пирамида може да лежи в неравномерен терен на планината Чинлинг (Qin Ling Mountains), заради това е мъчно забележима измежду извисяващите се планини и дълбоки проломи.През 2000 година, китайски чиновници афишират, че има към 400 пирамиди на север от Сиан, въпреки че не включват Бялата пирамида. Разкопките на доста от другите места разкриват мавзолеи, завършени по-скоро като мезоамерикански пирамиди, които се разграничават от тези в Египет, защото са плоски и покрити с растителност.Четете още: Съкровищата, посочени в Медния свитък към момента не са откритиВ тези надгробни могили почивали антични членове на китайската кралска класа, които били заровени там, с цел да бъдат „ необезпокоявани във вечността “. Повечето от пирамидите са извънредно сложни за разкриване, замаскирани в планини и хълмове, покрити с висока трева и дървета. Много малко от структурите са отворени за туризъм.

 Подобна пирамида в Босна
Подобна пирамида в БоснаКитайското държавно управление даде пояснения за какво никой няма право да посещава местата, а точно, че “археолозите и туристите могат евентуално да повредят артефактите “.Длъжностни лица настояват, че чакат технологиите да се развият задоволително, с цел да бъдат вярно изкопани пирамидите и тяхното скъпо наличие. Смята се, че някои от пирамидите датират отпреди 8000 години.Западните откриватели настояват, че се досещат за предназначението и силата на пирамидите, както и за тяхното астрономическо значение. Според тях „ за някои владетели, точките на Север, Юг, Изток и Запад били значими. Устройването на гробницата с оста на земното кълбо било знак, че към момента са висши. ”.Най-популярната тайна доктрина включва извънземни, потвърждавайки, че те са може би истинските архитекти на структурите.Възможно ли е теорията за античните астронавти, подкрепяна от Ерих декор Даникен (Erich von Däniken) и други последователи, да се отнася и за китайските пирамиди?Неизбежно са се появили теории за интрига, само че е реалност, че Китай ревниво пази тайните на Бялата пирамида. Какво ли крият …?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР