Китай подготвя своя легион от хакери да опустоши“ критична американска

...
Китай подготвя своя легион от хакери да опустоши“ критична американска
Коментари Харесай

Китайски хакери са готови да „опустошат“ критична американска инфраструктура с предимство 50 към 1 в кибернетичния персонал, предупреждава директорът на ФБР 

Китай приготвя своя легион от хакери да „ опустоши “ сериозна американска инфраструктура, шеф на ФБР Кристофър Рей предизвести законодателите в сряда.

Дигиталните инфилтратори, работещи за Китайската национална република, са ориентирани съответно към американските пречиствателни станции, електрическата мрежа, тръбопроводите за нефт и природен газ и транспортните системи, съгласно шефа на ФБР, който означи, че китайските хакери надалеч надвишават кибернетичните данни на бюрото личен състав.

„ Китайските хакери се нареждат в американската инфраструктура, с цел да се приготвят да опустошат и да причинят вреди в действителния свят на американските жители и общности, в случай че и когато Китай реши, че е пристигнал моментът за удар “, сподели Рей пред определената комисия на Камарата на представителите на Китайската комунистическа партия.

„ За да определим количествено това, против което се изправяме, КНР има по-голяма хакерска стратегия от тази на всяка огромна нация взета дружно “, сподели стълб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР