Китай отправи големи критики към забраната на САЩ за внос

...
Китай отправи големи критики към забраната на САЩ за внос
Коментари Харесай

Китай отправи критики към САЩ

Китай насочи огромни рецензии към възбраната на Съединени американски щати за импорт на съветски енергийни артикули, заяви ДПА.

Решението на американската администрация беше коментирано от представителя на китайското външно министерство Чжао Лицзян. Той разгласи, че размахването на наказания няма да докара до мир или непоклатимост.

„ Това единствено води до усложнения в стопанската система и поминъка на хората в съответните страни. Всички губят от такива дейности, които единствено ускоряват разединението “, разгласи Лицзян.

Потвърди, че Китай и Русия поддържат положително взаимоотношение в енергийната сфера. Те имат обикновено комерсиално съдействие.

Лицзян разяснява и възможни американски дейности, в случай че китайската страна не се съобрази със глобите за Русия. Предприети ще бъдат всички дейности за отбрана на законите ползи на фирмите и физическите лица в страната.

Китай отхвърля всички едностранни наказания. Призова Съединени американски щати да се преценяват с китайските ползи и права.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР