Китай кани българската държава и фирми да се включат в

...
Китай кани българската държава и фирми да се включат в
Коментари Харесай

Китай кани български фирми на първото изложение за вносни стоки

Китай кани българската страна и компании да се включат в първото ревю за вносни артикули International Import Expo, което ще се организира в интервала 5-10 ноември 2018 година, в град Шанхай. Това стана ясно на среща сред зам.-изпълнителния шеф на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия (ИАНМСП) Румяна Цаканска с икономическия и търговски консултант към посолството на Китай у нас господин Уао Чоуинг.

Проявата е по самодейност на китайския президент Си Дзинпин. Българското присъединяване ще се провежда от ИАНМСП.

Компаниите могат да показват своите артикули и услуги в следните предпочитани области: новаторско съоръжение, ИТ услуги, потребителска техника и съоръжение, автомобилостроене, текстил и облекло, аксесоари и потребителски артикули, храни и селскостопански артикули, здравно съоръжение, просвета, обучение, изобретателен дизайн и други. При заявяване на присъединяване в период до 31 януари 2018 година от китайска страна дават преференциални цени с 20% отстъпка при следните условия: 240 щ.д. за кв.м. за необорудвана изложбена повърхност и 2 400 щ.д. за 9 кв.м. общоприетоо оборудван изложбен щанд. При заявяване на присъединяване след тази дата, цените са надлежно 300 щ.д. за кв.м. за необорудвана изложбена повърхност и 3 000 щ.д. за 9 кв.м. общоприетоо оборудван изложбен щанд.

В обособена палата ще има щандове на самите страни, които могат да показват своите благоприятни условия за вложения, туризъм, просвета. В рамките на ревю се планува провеждането и на интернационален конгрес за търговия, на който ще бъдат поканени министрите на стопанската система и търговията на всички страни-участници.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР