Китай е готова да облекчи правилата си за пътуване за

...
Китай е готова да облекчи правилата си за пътуване за
Коментари Харесай

Китай улеснява бизнес пътуванията със САЩ

Китай е подготвена да облекчи разпоредбите си за пътешестване за американските бизнес ръководители, съобщи пратеникът на Пекин в Съединени американски щати - Цин Ган, представен от международните организации. Той е заречен, че Пекин ще вложи " по-положителна сила " в двустранните връзки и " ускорените " полети сред двете страни, с цел да отговори на опасенията на американските компании.

По време на вечеря, проведена от американско-китайския бизнес съвет, китайският дипломат в Съединените щати, Цин Ган, съобщи, че Китай ще редуцира времето, належащо за одобрение на пътуването на американски ръководители на седмица и половина Освен това, китайската страна към този момент щяла да бъде по-внимателна към жалбите на бизнес водачите от Съединени американски щати, по отношение на настоящия режим на пътешестване.
 Китай взе короната на Съединени американски щати за най-богата страна света
Китай взе короната на Съединени американски щати за най-богата страна света

За 20 години благосъстоянието на Китай е повишено до 120 трилиона $

" С усъвършенстваното съглашение времето, належащо за утвърждение на бизнес пътуванията, ще бъде по-кратко, не повече от 10 работни дни ", съобщи китайският дипломат, представен от Reuters. И добави, че Китай ще изпрати работен проект до Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите ( CDC) " доста скоро ".

Позовавайки се на извършената виртуална среща на върха сред американския президент Джо Байдън и китайския му сътрудник Си Дзинпин през ноември, Цин Ган разяснява, че двамата водачи са разискали по какъв начин да " ускорят " бизнес полетите до Китай и че Пекин би желал да вкара " по-положителна сила в връзките сред дветке страни ".

Новите уверения от страна на Пекин са в контрастност с по-ранната поръчка на Белия дом. Президентът Джо Бадън неведнъж обявяви Китай за главен " съперник ". Стигна се даже до там, че Вашингтон разисква опцията да бойкотира Зимните олимпийски игри, които ще се проведат в Китай през февруари следващата година.
 Европейски Съюз се изправя против Китай със лична версия на
Европейски Съюз се изправя против Китай със лична версия на " Един пояс, веднъж "

Брюксел приготвя капиталова стратегия за разрастващите се страни, с цел да понижи въздействието на Пекин
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР