Китаристът на легендарната британска рок група Ролинг стоунс Рони Ууд

...
Китаристът на легендарната британска рок група Ролинг стоунс Рони Ууд
Коментари Харесай

Китаристът на Ролинг стоунс се е оперирал от белодробен рак

Китаристът на именитата английска рок група " Ролинг стоунс " Рони Ууд разкри, че преди месеци се е оперирал от рак на белия дроб, предадоха международните осведомителни организации, базирайки се на " Мейл от сънди ".
 
В изявление за изданието 70-годишният музикант споделя, че туморът е бил открит при обикновен обзор. Злокачественото образувание, разказано от Ууд като " горяща в дроба му свръхнова ", е локализирано в лявата част на органа.
 
В очакване на резултатите от тестванията, Рони Ууд е претърпял една кошмарна седмица, в която е мислел, че краят му е наближава и ще би трябвало да си вземе довиждане с живота. За негов шанс се е открило, че ракът не се е популяризирал.
 
Китаристът на " Ролинг стоунс " споделя също, че изрично е отказал да се подлага на химиотерапия, без значение какви са резултатите. " Нямаше метод да се простя с косата си ", споделя музикантът. А откакто е схванал, че ракът не се е популяризирал, Ууд се е подложил на незабавна интервенция, за " да извадят нещото от него ".

" Сега всичко е наред. За благополучие го " хванахме " в точния момент ", добавя рокаджията.
 
Ууд признава също, че диагнозата не го е изненадала, имайки поради бурния му живот на рок звезда - алкохол, опиати, цигари. Музикантът не крие, че постоянно е разчитал на " мускулест " ангел-пазител, който бди над него.
 
Първи фотоси на Рони Ууд с близначките
 Guliver/Getty Images

Рони Ууд споделя, че се е отказал от пушенето седмица преди предходната година младата му брачна половинка Сали Хъмфрис да го подари с близначките Грейси Джейн и Алис Роуз - петото и шестото му деца.
 
Ууд се причислява към " Ролинг стоунс " през 1975 година През 80-те години има и независими изяви в съдействие с музиканти от ранга на Дейвид Боуи, Боб Дилън, Принс, Ерик Клептън, напомнят Агенция Франс Прес и ТАСС. По тематиката Рони Ууд от Ролинг стоунс стана татко на близначки
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР