Кит Харингтън и Роуз Лесли не спират да разтапят сърцата

...
Кит Харингтън и Роуз Лесли не спират да разтапят сърцата
Коментари Харесай

Кит Харингтън описва точния момент, в който се е влюбил в Роуз Лесли

Кит Харингтън и Роуз Лесли не стопират да разтапят сърцата ни, откогато се събраха през 2012 година Първоначално двойката пазеше връзката си в загадка, само че през последните години Кит разкрива от ден на ден детайлности за връзките си с Роуз. Докато чакаме още детайлности за идната женитба, вижте най-сладките неща, които Кит в миналото е казвал за Роуз:

За срещата им в Game of Thrones: " Мисля, че това, че се срещнахме в това шоу е нещо в действителност особено. Толкова е особено, усещам се доста фаворизиран. "

За обичания му миг от шоуто: " Трите седмици в Исландия, когато снимахме 2-рия сезон. Страната е необикновено красива, Северното зарево е магическо и тъй като там се влюбих в Роуз. Ако сте привлечени от някого, а по-късно той играе индивидът, от който се интересувате в сериала, е доста елементарно да се влюбите в действителност. "

За пазенето на връзката в загадка: " Тази връзка е и нейна, тъкмо толкоз, колкото и моя, тъй че не мога да приказвам от името на двама ни. Много сме щастливи, това ще кажа за в този момент "


За заживяването дружно: " С Роуз живеем дружно и аз съм доста много благополучен от този факт. Всичко върви доста добре. Тя има доста хрумвания за къщата. Тъй като тя се реалокира при мен й споделих " Скъпа, това е нашият дом и желая да се усещат добре. Не желая да се чувстваш като че ли си се преместила при мен. Донеси всичките си неща, изхвърли всичко, което не ти харесва и промени всичко. "

За това за какво й е предложил ден по-рано, а не когато е възнамерявал първоначално: " Имах някои проекти за това по какъв начин да го направя. Щях да сложа светлини на дърветата и да направя някои други сантиментални неща, само че бяхме в страната с най-красивото нощно небе. Имаше разпален огън, пиехме алено вино и просто взех решение да го направя. Трябваше да й предложа на идващия ден, само че повдигнах въпроса малко по-рано. "

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР