Киселото зеле е много по-ценно и здравословно от прясното бяло

...
Киселото зеле е много по-ценно и здравословно от прясното бяло
Коментари Харесай

Експерт: Киселото зеле пази стомаха и корема здрави

Киселото зеле е доста по-ценно и здравословно от прясното бяло зеле, споделя диетологът Андрей Золотарев.

Зелето е богато на витамини, в това число витамин С, който, когато то ферментира, става по-активен. Преди дълги пътувания моряците са вземали на борда бъчви с кисело зеле, с цел да избегнат скорбута. Но този артикул има и други скъпи качества, означи Золотарев.
 Научете по кое време би трябвало да пресечете киселото зеле, в случай че желаете да се получи ПЕРФЕКТНО Научете по кое време би трябвало да пресечете киселото зеле, в случай че желаете да се получи ПЕРФЕКТНО
Най-вероятно множеството домакини към този момент стартират да се замислят за подготовката на киселото зеле за зимата. Това е традиция у нас. Дори не...

" Най-важното и неповторимо свойство на този артикул е, че той може съвсем изцяло да реши казуса с намаляването на потребните бактерии в червата. То съдържа много огромно количество диетични фибри, които са добра храна за вашата микрофлора, и имунитетът значително зависи точно от работата на червата ", изясни диетологът, представен от БГНЕС.

Експертът поучава да изплакнете закупеното кисело зеле преди приложимост. Според него това е належащо, с цел да се отстранят непотребните сол и оцет, които нормално се прибавят щедро към продукта за удължение на периода му на валидност. Също по този начин, купешкото кисело зеле може да съдържа разнообразни изкуствени подобрители на усета и консерванти - измиването ще помогне за понижаване на количеството им, а за възстановяване на вкусовите му качества.

Ако към зелето добавите и туршия от моркови, резултатът ще бъде още по-добър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР