Кириле, каква е тази работа? Това бил въпросът, който журналистът

...
Кириле, каква е тази работа? Това бил въпросът, който журналистът
Коментари Харесай

Заплашвал ли е Кирил Петков децата на министър Йоловски? Сашо Диков отговаря...

" Кириле, каква е тази работа? " Това бил въпросът, който журналистът Сашо Диков задал на Кирил Петков след абсурда, че някогашният министър председател е заплашвал министъра на електронното ръководство Александър Йоловски за пари и публични поръчки, в това число с децата му.

В БТВ Диков описа, че се обадил на Кирил Петков и той му дал право да го цитира, като думите му били следните: " Цялата история с машинния избор е интензивно мероприятие сред ЦИК, службите, партии, само че преиграха, реализираха задачата си, само че методът, по който стана всичко, демонстрира нуждата от промени в службите. Министърът и службите са подвластни, а във връзка с Йоловски - в никакъв случай с него не съм приказвал за пари, даже и най-големия си зложелател не бих заплашвал децата. "  

" Защо мълчиш бе, да ти се не види ", изригнал в отговор Сашо Диков. 

Историята потегли оня ден, когато пред Мария Габриел министърът на електронното ръководство Александър Йоловски споделил, че Кирил Петков е заплашвал децата му. Това твърди Тошко Йорданов във видео с водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов.

„ Йоловски си призна, че му е оказван напън, с цел да може през публични поръчки 640 млн. лева да стигнат до „ едни хора “. Попитахме дали е имало политически напън върху него и той сподели: „ Да. Върху мен е имало политически напън. Беше ми обяснено по какъв начин парите, които са 640 млн. за електронно ръководство в България, не може аз да направя публични поръчки, а би трябвало да отидат в едни други хора “. Това беше въпросът: „ Кой те накара, кой те заплашва? „ Кирил Петков и същият този Божидар Божанов ”. Даже сподели, че е бил и заплашван от тях, бил е натискан “, посочи Йорданов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР