Кирил Петков може да бъде съден и осъден по цял

...
Кирил Петков може да бъде съден и осъден по цял
Коментари Харесай

ГЕШЕВ И СТАРАТА ГЛУТНИЦА БИХА БИЛИ ЛЕКОМИСЛЕНИ, АКО ПРОПУСНАТ ШАНСА ДА ПОХАРЧАТ КИРИЛ ПЕТКОВ. И БЕЗ ТОВА ЗА ДРУГО НЕ СТАВА. И АМЕРИКАНЦИТЕ СА ПОТРЕСЕНИ ОТ СВОЯ КАСТИНГ

Кирил Петков може да бъде съден и наказан по цялостен лист от закононарушения.

Гешев му е натурален съперник, Кирил ще е господин Никой след две седмици, а България гневно се нуждае от наказан върховен представител на властта, с цел да регистрира битката с корупцията и за образец на популацията, което в 90% желае да е Киро, Батман, Борисов и Мирча Кришан на едно.

Борисов с неговите кюлчета и десетгодишни схеми 70 на 30 явно се измъкна през Македония, а от Магнитски прескочи непосредствено при дер Лайен.

На Гешев и цялата политическа класа не им остава нищо друго с изключение на да похарчат Кирил Петков. И без това за друго не става.

Мисля, че и американците са потресени от своя кастинг.

Гешев и остарялата глутница биха били лекомислени, в случай че пропуснат този късмет. А и Кирил Петков си създаде това в цялостно схващане и с необятната поддръжка на градската интелигенция.

Не е неприятно най-големите моралисти на републиката първи да дадат образец като техен представител влезе в пандиза. Има педагогика и правдивост в това. После Асен Василев, с цел да сме политкоректни и да не забравяме ЛГБТ+ и нещата ще потръгнат.

Явор Дачков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР