Кирил Петков и Асен Василев развалиха коалицията, но кандидатът за

...
Кирил Петков и Асен Василев развалиха коалицията, но кандидатът за
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Опитват се да направят коалиция на предателите

" Кирил Петков и Асен Василев скапаха обединението, само че претендентът за министър председател Асен Василев обрече диалозите ". Това съобщи ръководителят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов пред Българска национална телевизия.

Оттеглихме си доверието от държавното управление и обединението поради неверните решения на Кирил Петков и Асен Василев. Ако желаят да има държавно управление, би трябвало да си смекчат егото и да предложат различен човек от техния екип за министър-председател, изясни Йорданов.

Според него от Политическа партия да слагат условия с кого да приказват от Има Такъв Народ е несериозно. Те не престават да гледат на депутатите като на стадо овце, които могат да приберат в кошарата си. Правят някаква коалиция на предателите, което не е национално виновен метод, посочи Тошко Йорданов.

Той не знае какви пазарлъци и обещания се вършат, с цел да се сформира държавно управление. Все още има, като в този момент натискът бил през другари. Това им е манталитетът и Кирил и Асен мислят за хората и за партиите все едно са компания, която купува акции, което не е по този начин в политическите партии, сподели депутатът от Има Такъв Народ.

Той оцени като почтена постъпката на. " Гласът на Виктория Василева няма да е глас минус за Има Такъв Народ, тя ще гласоподава срещу държавното управление " , увери Йорданов.

Той счита, че енергийният министър в оставка Александър Николов е доста по-голяма мъж от Радостин Василев, който най-вероятно щял да си резервира поста, в случай че Политическа партия сформират нов кабинет.

Има Такъв Народ биха водили диалози с Политическа партия за ново държавно управление, в случай че в партията не са Кирил Петков и Асен Василев. Тошко Йорданов подозира, че ГЕРБ и Движение за права и свободи могат да спомогнат на Политическа партия да сформират нов кабинет.

Той увери, че Има Такъв Народ не са се скарали с Политическа партия за постове и пари, а се търпели 6 месеца поради удобен метод. В името на бъдещи цели и в името на по-голямото зло Има Такъв Народ създали исторически компромис за по-доброто, само че се оказало, че
 Асен Василев сигурен, че ще сформира кабинет, за Има Такъв Народ вратата е затворена
Асен Василев сигурен, че ще сформира кабинет, за Има Такъв Народ вратата е затворена

Утре ще се организира среща за сформиране на държавно управление с самостоятелните депутати
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР