Кирил Петков и Асен Василев отново ще отговарят на въпроси

...
Кирил Петков и Асен Василев отново ще отговарят на въпроси
Коментари Харесай

Кирил Петков и Асен Василев отново ще отговарят на въпроси на депутатите в парламента днес

Кирил Петков и Асен Василев още веднъж ще дават отговор на въпроси на депутатите в Народното събрание през днешния ден.

Премиерът ще дава отговор на две питания. Едното е обвързвано с политиките в областта на децентрализацията. Другото е обвързвано с негови изявления в общественото пространство.

Калина Константинова е първия вицепремиер, който ще дава отговор на депутатски питания в контрола. Тя ще дава отговор още за оптимизацията на администрацията посредством нововъведения и спестовност от мащаба през 2022 година

Вицепремиерът Корнелия Нинова ще дава отговор на въпроси за ДКК и по отношение на ремонт на язовир " Огоста ".

Към вицепремиера Борислав Сандов има запитване по отношение на Националния проект по изменение на климата. Обичайно значително са въпросите към вицепремиера Гроздан Караджов, който ще дава отговор още веднъж на въпроси свързани с ремонт на пътища.

Към Асен Василев също има въпроси. Те са свързани с Плана за възобновяване и резистентност във връзка с " Марица Изток " и Агенцията по публични поръчки.

В контрола ще вземат участие още министърът на правораздаването Надежда Йорданова, министърът на образованието Николай Денков, министърът на земеделието Иван Иванов, министърът на електронното ръководство Божидар Божанов, министърът на енергетиката Александър Николов, министърът на младежта и спорта Радостин Василев, министърът на труда и обществената политика Георги Гьоков и министърът на защитата Стефан Янев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР