Кирил Домусчиев имаше блестящ за фирменото си предприятие „Лудогрец“ проект

...
Кирил Домусчиев имаше блестящ за фирменото си предприятие „Лудогрец“ проект
Коментари Харесай

Проектът „Киро“ умря! И след 7 години и 350 милиона в Разград, най-големият им кошмар – ЦСКА, е жив! И по-силен отвсякога…

Кирил Домусчиев имаше ослепителен за фирменото си дружество „Лудогрец“ план – да влага в него, да си напазарува ЦСКА, да направи Левски собствен сателити  да унищожи ЦСКА. Всичко това му гарантираше 12-те следващи трофеи, които Домусчиев заложи като цел първоначално. Във всичко това досега Домусчиев е вложил близо 350 милиона лв.!

Тази вечер обаче планът „Киро“ умря. ЦСКА се завърна по-силен от всеки път! След години сигурно ще се означи историческото значение на този триумф. За този ЦСКА той е толкоз нужен, колкото епичния пердах по Ливърпул на оня ЦСКА!

С него завърши всякаква борба за базите, всякакво блъскане със спонсорираното от джобните на агата венерическо обучение Авиатор 1948. Да, това в Разград е ЦСКА! За неразбралите 48 фена на дребния Лудогорец, е хубаво занапред да се вливат в редиците на 48-те фена на огромния Лудогорец. Иначе от идващия сезон ще са без тим. Както в този момент са без жанр.

И най-важното – ЦСКА се съобщи като първи и единствен герой против съсипващата родния футбол Домусчиевщина. Беше прелестно, че тя се изроди в края на мача в същинския си тип. Накрая останаха Бодуров, Недялков, Малинов, Манолев, Дюлгеров – половината народен тим на България против 10 наемници, предвождани от изгонения от държавния отбор Дяков. Играха 10 момчета в алено против 14 в турско зелено! И победиха!

Ето това беше огромната делиорманска цел – да бъде погубен ЦСКА като знак на успеха. Затова и на по-малкия вивакомски тим – Левски, понякога се преотстъпват победи. Но на ЦСКА – в никакъв случай! Той би трябвало да бъде мачкан от съдии, от БФС, от страна. Защото има ли го него, няма план „Киро“!

Е, през днешния ден „Киро“ умря! Защото ЦСКА оживя!

loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР