Кирил Десподов бе избран за втори пореден път за Футболист

...
Кирил Десподов бе избран за втори пореден път за Футболист
Коментари Харесай

Кирил Десподов отново е футболист №1

Кирил Десподов бе определен за втори следващ път за „ Футболист на годината “ в България.

Националът на Лудогорец завоюва 62-ата анкета и получи наградата за трети път в кариерата си със 193 гласа, оставяйки след себе си Илия Груев (179) от Вердер Бремен и Ивайло Чочев (107) от ЦСКА 1948.

" Тази премия ми дава невероятна мотивация и да реализирам още повече триумфи, както отборни, по този начин и самостоятелни. Изключително съм благополучен да бъда в топ 3, откакто има невероятни футболисти, те са едни невероятни гении и експерти, и ние дружно с тях ще преследваме една фантазия, която е да класираме България на огромен конгрес, уповавам се да е тази година. Благодаря още един път на всички, които са дали своят вот за мен ", уточни Десподов, откакто получи своята премия.

Призът на втория Илия Груев получи татко му, който се извини за отсъствието на сина си поради неотложните му задължения към Вердер. Час преди церемонията халфът се появи като запаса при триумфа с 2:0 над Щутгарт в немската Бундеслига.

" Здравейте на всички. Аз като татко ще взема премията през днешния ден. Извинявам се от името на Илия, че не е тук, само че имаше отговорност с Вердер. Благодаря на всички, които са дали своят вот за него, тъй като те са оценили прилича неговата игра. Благодаря и на тези, които не са дали своят вот за него, тъй като всеки има право на персонален избор. Благодаря на всички негови треньори, както в България, по този начин и във Вердер Бремен. Поздравявам всички спечелили, както и уредниците на това прелестно събитие. Пожелавам превъзходна, сполучлива и щастлива година за българския футбол и всички присъстващи тук ", разяснява Груев-старши, до момента в който третият в класацията Чочев показа:

" Здравейте още веднъж, доста съм благополучен да печеля тази премия. Благодаря на всички, които са дали своят вот за мен. Да съм тук е огромна чест. Благодаря на фамилията и моите съотборници, без тях нямаше да се оправя. Желая здраве на всички и сполучлива година ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР