Кирил Атанасов, обвенен в опит за убийството на бившата си

...
Кирил Атанасов, обвенен в опит за убийството на бившата си
Коментари Харесай

Закопчаха директно в съда обвиняемия за драмата в Свети Влас

Кирил Атанасов, обвенен в опит за убийството на някогашната си брачна половинка бе закопчан с белезници непосредствено в правосъдната зала, заяви "Флагман ".

Това се случи, откакто един от най-уважаваните магистрати Яни Гайдурлиев разгласи, че постанова непрекъсната мярка задържане под стража на 54-годишния мъж. Окръжният арбитър стимулира решението, че предвид на събраните доказателства и след разпитите на 5-имата очевидци, станали очевидци на стрелбата може да се направи обосновано съмнение за авторството на действието.

Съдия Гайдурлиев акцентира, че още, че има заплаха Атанасов да се укрие, тъй като обвиняването против него е тежко – по чл.116, което планува от 15 до 20 години, пожизнен или пожизнен без право на подмяна.

Магистратът се спря и на експертизата, съгласно която здравословното му положение, разрешава да остане зад решетките. Яни Гайдурлиев цитира и мнение на експертите по балистична експертиза, които с решителност декларират, че при пукотевица под метър с това оръжение може да бъде погубен човек.

Самият Атанасов остана безгласен. След като бе извикан да чуе решението на съда той едва-едва пристъпваше, а дълго време преди този момент беше на крайник и не изглеждаше чак толкоз зле. Докато чакаше мнението на съда Кирил се държеше за глава и споделяше само с юриста си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР