Кипърската поп дива Елени Фурейра без съмнение знае как да

...
Кипърската поп дива Елени Фурейра без съмнение знае как да
Коментари Харесай

Бонбончето на Евровизия, което блести с пищни форми

Кипърската поп дива Елени Фурейра без подозрение знае по какъв начин да притегля мъжкото внимание. Освен с хубост обаче тя свети и на сцената. Тя беше измежду любимците за спечелването на Евровизия, и въпреки грабващото и доста ефектно театрално осъществяване подреди островитянката да я сложи преди всичко съгласно букмейкърите, не съумя да я завоюва.

Испанското издание "Marca " обаче разкрива и друга детайлност за персоналния живот на хубавицата. Оказва се, че мацката, която към този момент си завоюва прозвището "кипърската Бионсе ", в действителност е обвързана.

Изненадващо или не мъжът в живота ѝ е футболист и играе в гръцкия гранд Олимпиакос. Става въпрос за испанския защитник Алберто Ботиа, който е троент първенец с Олимпиакос в гръцкото състезание.

Всъщност Ботиа е младеж на Барселона. Той бе извикан в първия отбор на каталунците през сезон 2009/10, само че изигра едвам един мач преди да бъде даден чартърен на Спортинг Хихон. Впоследствие той бе изплатен от Хихон, а през 2012 мина в Севиля.

В последна сметка андалусийци го продадоха на Олимпиакос за сумата от 2 милиона евро през лятото на 2014 година.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР