Кинологът Камал Фернандес изброи няколко породи кучета, които са най-верни

...
Кинологът Камал Фернандес изброи няколко породи кучета, които са най-верни
Коментари Харесай

Най-верни и любвеобилни: Кучетата, които обожават своите стопани

Кинологът Камал Фернандес изброи няколко породи кучета, които са най-верни и любвеобилни, написа " Дейли Мейл ". На първо място лабрадорите се считат за най-привързаните към стопаните си домашни любимци . Те могат да се трансфорат в същински членове на фамилията, тъй като са общителни, радостни и търпеливи.

В листата попадат и кокершпаньолите, които обожават своите стопани и са лесни за образование. Класацията се добавя от г олдън ретривъра , който не може да живее без човешко внимание. Спрингер шпаньолите също обичат да се привързват към хората и обожават прегръдките и общуването.
 кокершпаньол Istock

Фернандес поучава да отхвърлим предразсъдъците и да се вгледаме по-внимателно в стафордширските бултериери . Понякога те не се схващат с други кучета, само че обичат стопаните си повече от всичко друго. Фернандес сложи в класацията и немската овчарка, която дефинира като " грижлив колос ".
 бултериер Istock
Много любвеобилни и правилни на човешкото си семейство са австралийските овчарки . Те безусловно биха скочили върху стопаните си, с цел да бъдат прегърнати. Сред по-дребните кучета кинологът открои породата чихуахуа, което е изключително привързано към стопаните си.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР