Ким Кардашиян се съгласи да плати повече от 1,2 млн.

...
Ким Кардашиян се съгласи да плати повече от 1,2 млн.
Коментари Харесай

Защо Ким Кардашиян трябва да плати над $1 млн. глоба

Ким Кардашиян се съгласи да заплати повече от 1,2 млн. $ на Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC), с цел да уреди обвиняванията, че е нарушила разпоредбите за рекламиране и разпространение на криптовалута в профилите си в обществените медии, оповестиха от регулатора.

В решението на SEC се показва, че не е обявила, че е получила 250 000 $ за публикуването на материал в Инстаграм за токените EMAX, предлагани от EthereumMax. Публикацията на Ким Кардашиян включваше връзка към уеб страница, на който евентуалните вложители могат да видят указания по какъв начин да закупят токените.

„ Случаят на госпожа Кардашиян припомня на известните персони и на други лица, че законът изисква от тях да разкриват пред обществеността по кое време и какъв брой им се заплаща за разпространение на вложения в скъпи бумаги “, се споделя в известието.

Както беше маркирано, Кардашиян се е съгласила да заплати на страната 1,26 милиона $, в това число 260 000 $ обезщетение за противозаконната договорка и санкция от 1 000 000 $.

също по този начин няма да има право да популяризира скъпи бумаги, свързани с криптоактиви, в продължение на три години.

 
Припомнете си:
 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР