Ким Кардашиян е изправена пред сериозна реакция заради популяризирането на $2500 MRI сканиране в Instagram: „Хората не могат да си позволят храна в момента“

...
Ким Кардашиян се обърна към Instagram, за да популяризира животоспасяваща
Коментари Харесай

Ким Кардашиян се обърна към Instagram, за да популяризира „животоспасяваща машина“, за която твърди, че може „откриване на рак и заболявания като аневризми в най-ранните им стадии“ — и сега тя е изправена пред негативна реакция.

През първите си 24 часа публикацията бързо привлече вирусно внимание, генерирайки над 2 милиона харесвания и 18 000 коментара — много от които печелят Кардашиян, обвинявайки я, че е „откъсната от реалностите на средния американец.“

Това не е първият път, когато членовете на клана Кардашиян/Дженър се сблъскват с неприятна реакция за това, че парадират с привилегията си. Миналата година TikTok беше шокиран да открие цената на детските плюшени мечета на Кайли Дженър, за които някои казаха, че могат да изплатят дълга им по студентски заем.

Но тази последна публикация от Кардашиян изглежда е впечатлила зрителите , насърчавайки ниво на достъп до медицински грижи, което много американци не могат да си позволят.

Публикация, споделена от Ким Кардашиян (@kimkardashian)

В надпис към публикацията Кардашиян написа, „Наскоро направих това @prenuvo сканиране и трябваше да ви разкажа всичко за тази животоспасяваща машина. Сканирането на цялото тяло Prenuvo има способността да открива рак и заболявания като аневризми в най-ранните им стадии, преди да се появят симптоми. Беше като получаване на ЯМР за един час без радиация. Това наистина спаси живота на някои от моите приятели и просто исках да споделя #NotAnAd.“

Почти веднага публикацията — която Кардашиян заявява, че не е промоционална според хаштага #NotAnAd — събра вълна от гневни коментари

„Ким, това е за богати хора. Хората не могат да си позволят храна в момента“, написа @sdeelorenzo, коментар, който беше харесан от над 27 000 потребители.

„Обичайте милиардер, който препоръчва превантивни грижи, които са напълно недостъпни за 98% от вашата фен база, пълно настроение,” пише @littlemissfingerguns.

„Само ако беше достъпно и достъпно за обикновения човек. Както обикновено, вие не сте свързани с реалностите на средностатистическите американци,” коментира @sunziedavis.

Други коментираха, за да коригират твърдението на Кардашиян за MRI сканиране, което произвежда радиация

Историята продължава

“(X- Ray tech тук): ЯМР нямат радиация.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР