Ким Кардашиян и Ема Робъртс се целунаха по време на

...
Ким Кардашиян и Ема Робъртс се целунаха по време на
Коментари Харесай

Ким Кардашиян се натиска с Ема Робъртс на Оскарите

Ким Кардашиян и Ема Робъртс се целунаха по време на напрегната сцена в епизода на American Horror Story: Delicate на Fox в сряда, заяви Daily Mail.



43-годишната риалити звезда се превъплъщава в нахалната публицистка Сиобан Корбин в антологичната поредност на ужасите и героинята й управлява акцията за Оскарите за актрисата Анна Виктория Алкот, изиграна от 33-годишната Ема.

Силно бременната Анна по време на епизод от сезон 12, озаглавен Little Gold Man, завоюва номинация за Оскар и също по този начин научи, че брачният партньор й Декстър „ Декс “ Хардинг младши е имал любовна връзка.

Анна припадна на аления килим на Оскарите и отхвърли предлагането на Сиобан да я закара в болница.

Тя получи мъчителна контракция, до момента в който седеше в публиката и Сиобан й сподели да издържи, до момента в който категорията й излезе и тогава ще отидат в болничното заведение.

„ Ти си толкоз мощна “, сподели й Сиобан.

Анна получи още една контракция, до момента в който й връчваха премията.

„ Искаш ли това? “, попита Сиобан. `Кажи да.`

— Да — отвърна Анна.

„ От какво би се отказал за това? “, попита Сиобан с ръка върху корема на Анна. — Нещо?

Анна кимна с глава и Сиобан я поздрави, когато беше оповестена за носителка на Оскар.

След това Сиобан се наведе за дълга целувка с Анна.



„ Иди вземи този хардуер, скъпа “, сподели Сиобан.

Анна се качи, с цел да изнесе речта си за приемане, само че чу единствено един човек да пляска и видя единствено майка си в публиката.

Когато епизодът завърши, Анна беше изведена от сцената, държейки златната си скулптура и оставила след себе си влажен под, когато водите й изтекоха.



Епизодът стартира през 1967 година с Миа Фароу, заснемаща Бебето на Розмари.

След като влезе в тапите за една сцена, Миа се върна в съблекалнята си и откачи, когато подправеният й бременен стомах стартира да се движи.

Асистент отвън екрана й предложи помощ и й сподели да смъкна протезния стомах. Миа последва съвета й и по-късно публиката научи, че нейният помощник също се играе от Ким.

- Как разбра? - попита Миа.

„ Женска вътрешен глас “, отговори асистентът, до момента в който държеше сюжета на „ Бебето на Розмари “.

Ема по-рано този месец по време на присъединяване в The Tonight Show с присъединяване на Джими Фалън призна, че целуването и приемането на плесници от Ким по време на фотосите на шоуто FX са се трансформирали в „ още един ден в офиса “.

„ Но сестра ми сподели: „ Не, не е, ти целуна Ким Кардашиян и не ми сподели “, сподели Ема, споменавайки по-малката си сестра Грейс.

„ Не можеш просто да целунеш Ким Кардашиян и да не кажеш на всички “, сподели 49-годишният Джими.

" Знам, само че ние го вършим, забравяш за това и по-късно като го видиш, изглеждаше толкоз интензивно. Но в това време се смеехме, тъй като се целунахме, и те споделиха отрежи, а Ким ме погледна и стартира да се смее - сподели Ема. "

„ Просто имах нейния искра по цялото си лице. И по този начин трябваше да вършим главно разчистване сред всеки дубъл, тъй като тя има най-перфектните лъскави устни, явно, и това беше на всички места “, добави тя.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР