Километрична опашка се образува на гранично контролно-пропускателния пункт Калотина заради

...
Километрична опашка се образува на гранично контролно-пропускателния пункт Калотина заради
Коментари Харесай

15 км опашка на Калотина заради гастарбайтери: `От години е така и всички го знаят. Само Гранична полиция - не` -

Километрична опашка се образува на гранично контролно-пропускателния пункт " Калотина " поради преминаващите през страната ни гастарбайтери, осведоми Камарата на автомобилните превозвачи в България и отбелязва, че това се случва за поредна година.

През миналата вечер задръстването от граничния пункт е стигнало до Драгоман.

" Притеснителното в близо 15-километровата опашка, е че българските институции за следващ път не взеха поука от случилото се преди, а то не е еднократно, а повтарящо се към този момент години наред. С години всички пътуващи знаят, че в края на август гастарбайтерите ще наводнят българските пътища и ще задръстят Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “. Всички го знаят, единствено " Гранична полиция " и Министерство на вътрешните работи са сюрпризирани ", възмущават се от камарата.

Оттам напомнят десетките починали в тежки произшествия през последните седмици по българските пътища и означават, че " явно даже и сигурността не трогва тези, които следва да реализират надзор, тъй като леки и тежкотоварни коли изчакват на една опашка, без трафикът да бъде следен по какъвто и да било метод ".

Камара на автомобилните превозвачи в България упорства незабавно на място да се обезпечи спомагателен запас, който да обезопаси трафика и по опция да раздели лекотоварния от тежкотоварния поток, " тъй като следващият пътен случай още веднъж ще е за сметка на несъобразената скорост на лидера, а не вследствие неговата отмалялост поради многочасовото висене по българските граници ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР