Киевският режим сякаш окончателно е изпаднал в историческа лудостОфициалният представител

...
Киевският режим сякаш окончателно е изпаднал в историческа лудостОфициалният представител
Коментари Харесай

Захарова нарече смешни претенциите на Киев към територията на Руската федерация по закона Зеленски

Киевският режим като че ли дефинитивно е изпаднал в историческа полуда
Официалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова назова смехотворни претенциите на Киев към територията на Руската федерация според признатия от украинския президент Владимир Зеленски закон за по този начин наречените земи, исторически населявани от украинци, оповестяват съветски медии.

Коментирайки тази тематика, представител на съветското външно министерство напомни, че съответният декрет е наименуван „ абсурден и провокативен “.

" Според мен той е просто вманиачен. Киевският режим като че ли дефинитивно е изпаднал в историческа полуда, в действителност намерено съобщи претенциите си към забележителна част от Краснодарския край, Белгородска, Брянска, Воронежка, Курска и Ростовска области на Русия. Всичко това е неуместно, необразовано камуфлирано под някаква угриженост за живеещите там украинци, които сякаш епохи наред са страдали от систематичните дейности на страната ни, както се сподели, за заличаване на националната им еднаквост “, каа още Захарова.

Захарова напомни, че до 2024 година администрацията на президента на Украйна не е признавала съветските украинци за сънародници, само че „ в този момент цинично декларира нуждата Русия да съблюдава интернационалните отговорности за гарантиране на техните цивилен, културни и религиозни права “.

" До 2024 година в никакъв случай не сме чували никакви недоволства за това. Някой има ли подозрения какво би направил Зеленски, в случай че му беше разрешено да доближи до същите тези украинци или жители на Украйна, или етнически украинци, които живеят в упоменатите територии? Мислите ли,че щеше да им отдели пари да пеят и танцуват, на национален език и национална музика? Щеше да ги активизира напряко там,ако искаше,както жителите на земите под негов надзор ще бъдат събрани като добитък за кръвопролитие ”, добави Захарова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР