Киев. Министерството на културата на Украйна постави италианският певец Албано

...
Киев. Министерството на културата на Украйна постави италианският певец Албано
Коментари Харесай

Protothema : Министерството на културата на Украйна обяви Албано Каризи за заплаха за националната сигурност

Киев. Министерството на културата на Украйна сложи италианският артист Албано Каризи, по-известен със театралното си име Ал Бано, в листата на лицата, които съставляват опасност за националната сигурност на страната, заяви локалния „ Интерфакс “. Списъкът, формиран и обновен от ведомството въз основа на претенции от разнообразни други обществени организации, сега се състои от 147 души. Ал Бано и някогашната му брачна половинка Ромина Пауър бяха огромни звезди в Съветския съюз през 80-те години на XX век и не престават да са известни в Русия и до през днешния ден. „ Кълна се, това е като гръм от ясно небе за мен “, съобщи артистът пред ANSA, написа електронното издание на гръцкия вестник Protothema .
„ Просто аз в никакъв случай не съм направил нищо против Украйна, или която и да е друга страна по света “.
„ Аз отивам, пея песните си за мира и постоянно съм се представял като човек на мира. И ще продължа да бъда, тъй като имам вяра в това “, изясни Ал Бано и добави: „ Мисля, че Путин прави в действителност страхотна работа в Русия, само че не желая да се впускам в достолепията му “.
Той сподели, че съветският президент е бил „ съвършен “ за Сирия, тъй като „ блокира Обама, който искаше да разгласи война на Сирия “.
Запитан за цивилните жертви в Сирия, за които е упреквана Москва, фамозният артист съобщи, че „ за жалост, най-глупавото нещо на света е войната “.
„ Ние би трябвало да премахнем думата война от човешкия речник. Само тогава бихме могли да се считаме за хора “, безапелационен е Ал Бано.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР