Киев. Боец от Националната гвардия на Украйна, по време на

...
Киев. Боец от Националната гвардия на Украйна, по време на
Коментари Харесай

РИА Новости: В българското посолство в Киев е открит пакет с боеприпаси

Киев. Боец от Националната армия на Украйна, по време на наблюдаване, е намерил, в българското посолство в град Киев, недоверчив пакет, в който се е оказало, че има патрони, съобщи РИА Новости , базирайки се на известие във Facebook профила на войнската част на Националната армия, от която е боецът, който е охранявал посолството.
Съобщава се, че находката е била открита най-после на оградата, откъм задната част на постройката на посолството. Скоро беше открито, че опаковката съдържа муниции в огромни количества (калибър 7.62 милиметра).
„ Гвардеецът от военна част 2260, която се занимава с защита на дипломатически представителствта и консулски институции, Владислав Кривобок, по време на осъществяването на служебните си отговорности по защита на посолството на Република България в Украйна, е разкрил недоверчив пакет с бял цвят, до оградата в задната част на постройката... След идването на полицейски екип е било открито, че в пакета има огромно количество муниции (калибър 7,62 милиметра “, написа в известието.
Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР