Кичурите, оцветени в пастелни цветове, доминират в тенденциите при косите

...
Кичурите, оцветени в пастелни цветове, доминират в тенденциите при косите
Коментари Харесай

Ще се осмелите ли? Косата в опушено лилаво е новият Instagram хит

Кичурите, оцветени в пастелни цветове, преобладават в трендовете при косите в последните две години, като Бела Хадид е последната известна хубавица, решила да направи този опит с външния си тип. 

Е, Бела заложи на перука, само че не можем да отречем, че косата във всички цветове на дъгата се трансформира в същински шлагер при звездите, а Кайли Дженър, Хилади Дъф, Кеша и Джорджия Мей Джагър са единствено част от звездите, попаднали в плен на наклонността.

Ярките цветове обаче имаха един огромен минус, а точно наложителното изсветляване на косата преди тяхното нанасяне и фактът, че най-добре и отличителна се получаваше комбинацията сред тях и платиненото русо.

 smoky lilac 4

 smoky lilac 6

 smoky lilac

Сега и брюнетките могат да лекуват, защото опушеното лилаво е пастелната наклонност, основана за тях. В звук с гръндж вдъхновението, превзело стилната сцена, и този тренд е за смели девойки, обичащи опитите с външния тип. Нюансите на лилавото варират от люляково през лавандулово до виолетото и съвсем постоянно са съчетани с някой и различен кичур, обагрен в сребристо сиво. Корените остават тъмни, а цветовете са нанесени под формата на омбре или балеаж.

 smoky lilac 5

 smoky lilac 3

Разбира се, това не значи, че опушеното лилаво не е използвано и за русокоски, даже в противен случай. Като всеки пастелен цвят и този наподобява пленително, комбиниран с по-светлите нюанси на русото.

 smoky lilac 2

 

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР