Киберполицаи прекратиха незаконно разпространение на музика. При операцията, проведена в

...
Киберполицаи прекратиха незаконно разпространение на музика. При операцията, проведена в
Коментари Харесай

Киберполицаи свалиха 12 сайта за пиратска музика

Киберполицаи прекратиха нелегално разпространяване на музика. При интервенцията, извършена в съгласуваност с Европол, е спрян е достъпът до 12 уеб страницата, чийто притежател е открит.

Операцията за попречване на нелегално потребление на музика като обект на авторското и сродни на него права е осъществена в четвъртък от чиновници на дирекция „ Киберпрестъпност “ на ГДБОП, под наблюдението на Софийската районна прокуратура.

В хода на спецакцията киберполицаите открили притежателя на 12 уеб страницата, които построил и подържал, с цел да предлага на потребителите им достъп до известна музика в разнообразни страни, като осигурявал опция за свалянето им в.mp3 формат.

Поради установени голям брой нарушавания на правата върху обекти на интелектуалната благосъстоятелност е прекратен достъпът до https://downloadmp3bg.com/, https://baixarmp3gratis.com, https://www.tekstove.org/, https://mp3pesme.com/, https://mp3piosenki.com/, https://descarca-muzica.com, https://indirsarki.com/, https://mp3kostenlos.com/, https://mp3hitove.com/, https://mp3greek.gr/, https://xn--3-wtbj.net/ и https://mp3aghani.com/.

Като доказателства са конфискувани документи и цифрови устройства, посредством които е реализирана противозаконната активност.

Операцията е извършена в съгласуваност с Европол в границите на ЕMPACT (Програма за мултидисциплинарно и многоведомствено оперативно съдействие за битка с проведената престъпност на равнище Европейски Съюз с предпочитана активност по битка и разрушение на незаконни мрежи и незаконни действия на самостоятелни бизнесмени, участващи в закононарушения против интелектуална благосъстоятелност, ръководена от Република България). /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР