Кейти Пери преминава през труден момент. Певицата, която очаква първото

...
Кейти Пери преминава през труден момент. Певицата, която очаква първото
Коментари Харесай

Кейти Пери в траур – загуби любим човек - slava.bg

Кейти Пери минава през сложен миг. Певицата, която чака първото си дете е в печал, откакто загуби своята баба.

Изпълнителката разгласява покъртителен пост в Instagram, с който разкри, че е изгубила обичан човек.

„ Тя постоянно беше себе си, смешна, цялостна с всички уютни неща, за които се сещаш, когато си мислиш за баба... Тя беше прелестна баба и вечно ще нося част от нея в себе си “, изяснява певицата.

„ Семейството... е тук, с цел да ни покаже каква може да е любовта... от време на време това странствуване за намиране на любовта е мъчно, само че в случай че отворите сърцето си и позволите на светлината да озари пътя, ще намерите тази несравнима обич “, показва още Пери, която показа няколко фотоси с баба си. На една от тях двете са в компанията на някогашния президент на Съединени американски щати Барак Обама.

35-годишната Пери, която реши да отсрочи сватбата, показва, че баба ѝ е била извънредно мощен човек и постоянно ѝ е давала препоръки за живота.

По-надолу в поста си Кейти изяснява какъв брой мощна персона е била баба ѝ, наричайки я герой, претърпял Голямата меланхолия и отгледал самичък три деца. Ан била шивачка и изработвала театрални костюми за герои във Вегас.

Преди да почине, бабата на певицата взе участие във кино лентата „ Part Of Me “, отдаден на известната ѝ внучка. Тя има допир до сцената, защото е изработвала театрални костюми дълги години.

Кейти Пери и Орландо Блум оповестиха, че ще стават родители предходната седмица. Това стана откакто изпълнителката се снима с наедрелия стомах в новото си видео – „ Never Worn White “, а по-късно към този момент спря да го крие под по-широки облекла.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР