Кейти Пери и Орландо Блум са заедно от 2016 г.

...
Кейти Пери и Орландо Блум са заедно от 2016 г.
Коментари Харесай

Кейти Пери чака първото си дете от Орландо Блум - slava.bg

Кейти Пери и Орландо Блум са дружно от 2016 година и от този момент до момента няколко пъти се разделяха и събираха. Също по този начин няколко пъти отлагаха и сватбата си, въпреки че са сгодени. Двамата трябваше да си кажат заветното "Да " през декември предходната година, само че отложиха събитието поради мястото, на което желали да се венчаят, предава Dir.bg.

Сега обаче всички тези съмнения наподобяват не толкоз значими, откакто певицата разгласи, че е бременна и го сподели в новото си видео към песента "Never Worn White ", която през днешния ден има своята международна премиера.

Това ще бъде първото дете на Кейти Пери с годеника ѝ Орландо Блум. Актьорът има наследник на име Флин от някогашната си брачна половинка - манекенката Миранда Кер, който към този момент е на 9 години.

В песента и видеото, с които Кейти разгласи хубавата вест, се споделя както за страха да се отдадеш единствено на един човек до края на живота си, по този начин и за това, че Пери е подготвена да показа щастливия си живот с различен човек.

Кейти Пери е удостоверила, че е бременна и в Инстаграм, като споделя, че това е може би най-дълго защитаваната загадка от нея до момента. Очаква се бебето да се появи през лятото, като родителите му не разкриват по-конкретно предстоящата дата на прелестното събитие.

"Вълнуваме се и сме щастливи ", споделя Кейти Пери.

На 15 февруари Пери показа в обществената мрежа няколко доста занимателни фотоси с годеника си, съпроводени от посланието:

"Преди една година споделих "да " на живот, цялостен с благополучие и еволюция... и несъмнено лишен от скучни моменти... "

Певицата споделя и някои любопитни обстоятелства към бременността си, като да вземем за пример, че в никакъв случай не е яла люто, само че в този момент би трябвало да носи лют сос в дамската си чанта. Други храни обаче а почнали да ѝ се костват много непривлекателни и телешкото месо е измежду тях.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР