Кейт Мидълтън посети детска градина в град Лутън, графство Бедфордшир.

...
Кейт Мидълтън посети детска градина в град Лутън, графство Бедфордшир.
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън развесели децата от детска градина с маска на заек

Кейт Мидълтън посети детска градина в град Лутън, графство Бедфордшир. Принцесата на Уелс дойде на срещата с децата и болногледачите в оранжева пола и бежово палто от Massimo Dutti. Велурени ботуши на Stuart Weitzman и обеци с цитрин на Kiki McDonough допълваха визията.

Посещението на Кейт беше част от настоящата й работа за повишение на осведомеността за това по какъв начин развъждането и развиването на дете в ранните години се отразява на живота му в бъдеще. През 2021 година тя основа фондация, отдадена на проучването на този проблем.

Съпругата на принц Уилям, която е майка на три деца, елементарно откри общ език с децата и се причисли към техните игри и креативен действия. Например, Кейт и нейните деца направиха карнавални маски с лица на животни . Принцесата на Уелс опитва маска на заек , което развесели децата. В диалог с личния състав Кейт похвали работата му и означи, че по време на пандемията, когато предучилищните заведения бяха затворени, обществото в действителност осъзна какъв брой значими и нужни са тези заведения.
 

— Reuters (@Reuters)

Това е първата независима обществена изява на Кейт за тази година. Преди това тя беше посетила с принц Уилям болница в Ливърпул и благотворителна организация за психологично здраве.

Сега внимание е приковано към всяко социална демонстрация на представителите на кралското семейство - пресата и обществеността се чудят дали те ще реагират на скандалните записки на принц Хари , които към този момент бяха представени в медиите.

Братът на Уилям, който отпътува за Съединени американски щати, показа в книгата си редица персонални детайлности, още веднъж разкритикува околните си, разказа и фамилни кавги и даже сборичкване с брат си.

Но принц Уилям, крал Чарлз III и други родственици на Хари се въздържаха от публични изказвания по този въпрос. Журналистите обаче считат, че по време на визитата в центъра за психологично здраве Кейт Мидълтън може да „ захапала ” Хари с фразата, че " лечението с говорене не работи за всеки ", като по този метод загатва за прекомерната му искреност в записките му. Известно е, че принц Хари е огромен почитател на психоанализата.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР