Кевин Строотман донякъде изненадващо остана извън титулярния състав на Олимпик

...
Кевин Строотман донякъде изненадващо остана извън титулярния състав на Олимпик
Коментари Харесай

Златната резерва Строотман осигури нова ценна победа на "Олимпик" Марсилия

Кевин Строотман ненапълно изненадващо остана отвън титулярния състав на " Олимпик " Марсилия за гостуването на " Рен " от 20-я кръг на Лига 1, само че решението на наставника Андре Вилаш-Боаш да го употребява като запаса в последните минути на срещата се оказа съвършен ход. Нидерландецът се повия на терена на стадиона " Роазон Парк " в 82-ата минута и единствено две по-късно означи надвит гол. Халфът реагира най-бързо и съобразително в наказателното поле, правейки добавка след превъзходен удар на Димитри Пайет от статично състояние.

Именно посредством попадението на 29-годишния полузащитник ОМ продължи вдъхновяващото си показване в шампионата. Тимът на Вилаш-Боаш записа осма победа в последните девет кръга, в които няма проваляне. Успехът също е по този начин е трети в най-скорошните четири гостувания на равнище Лига 1. " Фокейците " стопираха фантастичната серия и на своя конкурент, който преди петъчния конфликт бе спечелил пет поредни мача в шампионата, както и пет следващи домашен срещи.

" Рен " остава без победа в последните пет срещи от съперничеството с " Олимпик " Марсилия, печелейки за последно против гранда от Южна Франция през септември, 2016 година. " Червено-черните " от Бретан за следващ път не съумяват да започват решително при подновяването на шампионата през новата календарна година, губейки за четвърти път в последните осем сезона при сходни условия. " Рен " остава на трета позиция в класирането с 33 точки, само че може да бъде изпреварен от " Лил ", който гостува на " Дижон " в неделя. А вторият " Олимпик " Марсилия към този момент има осем точки задатък, като в това време съкрати на четири изоставането от водача ПСЖ, за който следва дерби против " Монако ".
Последни Най-четени Везенков неукротим в първия си мач като титуляр На косъм от конфликт: Руски военен транспортен съд в рискова непосредственост до американски миноносец (ВИДЕО) Захариева: Добре е да се намерения за изпращането на специфичен делегат на Европейски Съюз в Близкия изток Частично лунно затъмнение (ВИДЕО И СНИМКИ) " Aтлетико " остана без капитана си за огромния край ДАНС: България генерира висок риск и условия за пране на пари и финансиране на тероризъм Акция " Безопасна Коледа 2019 ": Спрени от разпространяване са светлинни гирлянди, пиротехника и играчки Кариус си е все същият... (ВИДЕО) Специалният консултант на държавния секретар за Иран пред bTV: Налагаме по-строги наказания на Техеран Самоосигуряващите се подават данъчни заявления наложително по електронен път Виж още последни Варненци алармират за всеобщо разтрошаване на коли Втора жертва на жп случая при сливенското село Желю Войвода Каракачанов за ареста на Димов: Показно ликвидиране Нено Ненов Димов – обвинен за умишлена б
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР