Кевин Спейси беше обвинен в сексуално посегателство и непристойно поведение

...
Кевин Спейси беше обвинен в сексуално посегателство и непристойно поведение
Коментари Харесай

Виновен ли е Кевин Спейси

Кевин Спейси беше упрекнат в полово посягане и непочтено държание в американския щат Масачузетс. Според обвиняванията през юли 2016 година Спейси е предиздвикал 18-годишен чиновник на бар да пие, а след това го опипал.
 Кевин Спейси, една ограничаваща заповед и неговата позиция по въпроса
Какво забрани съдът на Кевин Спейси

И какво отхвърля артистът

Следователите получиха правото да ревизират телефона на въпросната жертва. Според обвинителят той го употребявал, с цел да снима хипотетичната експанзия и след това я е коментирал, разменяйки си известия с гаджето и свои другари.

След като полицията прегледала телефона и извлякла данните от него, притежателят му бил предизвестен, че при опит за манипулиране на телефона и деформиране на наличието му, той може да бъде съден.
 Снимка 434607

Това предиздвикало хипотетичната жертва да се позове на петата корекция от американската конституция. Според нея очевидец може да резервира безмълвие, с цел да не се изложи на риска да бъде упрекнат в каквото и да било. Мълчанието на обвинителя по време на делото обаче довело до оправдаването на Спейси, с което се поставя прекратяването на правосъдното гонене против него.
 Billionaire Boys Club - последният филм на Кевин Спейси, със смехотворни доходи
Последният филм на Кевин Спейси пуснат в едвам 11 кина

Пуснат е в едвам 11 кина

Макар, че е оневинен по това дело, артистът е упрекван за експанзия и над други млади мъже, което стана причина да пострада кариерата му през последната година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР