Кевин О'Лиъри, известният инвеститор-милионер и телевизионна личност от Shark Tank,

...
Кевин О'Лиъри, известният инвеститор-милионер и телевизионна личност от Shark Tank,
Коментари Харесай

Колко пари е изкарал Кевин о’Лиъри от подкрепата си спрямо FTX?

Кевин О'Лиъри, известният инвеститор-милионер и телевизионна персона от " Shark Tank ", хипотетично е получил $15.7 милиона за присъединяване си във към този момент несъществуващата борса за криптовалути FTX.

Съобщава се, че тази отплата е покривала редица услуги, в това число двадесет часа обслужване, двадесет изявления в обществените медии, виртуален обяд и пет подписа съгласно “ “.

Спецификите на съглашението, като да вземем за пример точният график и изискванията, не са обществено оповестени. Известно е обаче, че през четвъртото тримесечие на 2022 година О’Лиъри е служил като заплатен представител на FTX. Остава неразбираемо по кое време тъкмо той е почнал да поддържа борсата. За страдание, FTX се сблъска със забележителен срив през ноември 2022 година, което докара до загуба на над $8 милиарда потребителски средства.

По това време цената на Биткойн (BTC) претърпя мълниеносен срив, като падна до $15,800, преди да се възвърне в идващите сесии. Беше обявено, че О’Лиъри е вложил $10 милиона в FTX и интензивно е промотирал борсата в разнообразни платформи на обществените медии.

Въпреки срутва, О’Лиъри изрази разочарованието си и призна, че това е скъпоструваща неверна стъпка, като акцентира, че надлежната инспекция, осъществена преди присъединяване му, е предполагала добре ръководена борса.

Освен това към О’Лиъри бяха отправени рецензии за това, че не е разпознал евентуалните дефекти на договорката и че е подкрепил борсата.

Въпросът дали на О’Лиъри ще бъдат наложени наказания за евентуално нарушение на законите за скъпите бумаги остава неразбираем. Банкман-Фрийд, създателят на FTX, беше упрекнат от Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC), че е измамил вложители с активи за милиарди, до момента в който е управлявал борсата от Бахамите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР