Кевин Харт може и да тренира редовно и физиката му

...
Кевин Харт може и да тренира редовно и физиката му
Коментари Харесай

Какво може да се обърка, когато двама стари приятели отново купонясват заедно

Кевин Харт може и да тренира постоянно и физиката му да е впечатляваща, само че силата му е в екшън филмите, а в комедиите, в които по всякакъв начин се пробва да ни спука от смях.
 Дуейн Джонсън, Кевин Харт, #TortillaChallenge и кой завоюва предизвикването за удряне с тортили
Тортиленият пестник, който Дуейн Джонсън отнесе

Смехът със Скалата и Кевин Харт е обезпечен

Когато сплоти старания с Дуейн Джонсън някак нещата постоянно стават доста добре и естествено. В идващия му филм обаче ще му партнира различен " нацепен " артист - Марк Уолбърг, и нямаме самообладание да разберем дали и сред тях има нужната химия.

В Me Time Харт ще влезе в ролята на Сони - татко, който дотам се е отдал на децата си, че е решил да напусне работа и да остане у дома, с цел да се грижи за тях. Докато майка им, която е проектант, изкарва парите в фамилията.

Леко разменени функции на фона на действителността, бихме споделили. На Сони обаче това изобщо не му пречи. Един ден обаче му се отваря страхотна опция - да остане самичък у дома и да оползотвори времето единствено за себе си.

Тогава получава и покана от една остаряла приятелка - Хък (Уолбърг), да отпразнуват рождения му ден. Един уикенд, който ще се окаже взривоопасен и даже животозастрашаващ за Сони. Но пък той несъмнено ще излезе от коловозите на всекидневието си.
 Дуейн Джонсън, Кевин Харт,
Пиперливите закачки сред Дуейн Джонсън и Кевин Харт

Като едни същински другари

Това е първи филм, в който Кевин Харт и Марк Уолбърг си партнират и от филмовия откъс съдим, че ще забележим типичния за комедианта и неговите филми комизъм.

Me Time е в Netflix от 26 август
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР