Кено е една от известните игри, които са много близки

...
Кено е една от известните игри, които са много близки
Коментари Харесай

Кои са най-често падащите се числа в Кено?

Кено е една от известните игри, които са доста близки до лотарията. В нея избирате цифри и се надявате те да се паднат при тегленето. Много играчи се питат, кои са най-честите цифри, които се теглят при играта. Разбира се, не можем да отговорим на този въпрос изрично, защото това е игра на шанса, при която могат да се паднат разнообразни числа. Все отново е допустимо да наблюдавате числата от предходни тегления и по този метод да видите кои излизат по-често от други.
На какви цифри се залага в Кено?
Има доста суеверни хора, които залагат на своята рождена дата или на датата на някое значимо за тях събитие. Други пък избират да издирят числата на щастието в исторически трудове, с цел да ги заложат на. В предишното китайците са вярвали, че числата 6 и 9 имат специфична мощ. Шестицата се е считала за цифрата на несметните благосъстояния, а деветката е била позната като императорското число. В Италия пък играчите обичат да залагат на цифрата 3, поради християнски вярвания. Разбира се, други народи пък имат разнообразни визии за късметлийските цифри.
В България доста залагащи на кено, избират да залагат на цифри по отношение на зодията им. Така да вземем за пример се твърди, че удобните цифри за Телеца са 16, 2 и 4, а за рибите 3, 7 и 9. Не знаем до каква степен може да се има вяра на всичко това, само че някои споделят, че в действителност работи. В този ред на мисли, можете да видите, кои са щастливите цифри принадлежащи към зодиакалния ви знак.
Често теглени цифри в Кено
По-рядко теглените цифри в кено, се дефинират като студени цифри, а непрекъснато повтарящите се, са посочени като горещи цифри. Най-добрият вид да разберете кои са тези цифри, е да прегледате историята на кено играта, в която е посочено, какви цифри са били теглени в другите тиражи. Вие може да запишете студените и горещите цифри и да ги имате поради, когато играете.
Кено е игра с 80 цифри и има огромна опция номерата да не съответстват с предходните тегления. В този ред на мисли, е добре да не се предоверявате на историята на числата, тъй като тя не ви подсигурява облага. Въпреки това доста играчи употребяват сходен тип тактика, защото я считат за печеливша. Една бърза инспекция в интернет сочи многообразие на изтеглените цифри. За някои хора има едни номера, които се появяват по-често, а за други важат други цифри. В този ред на мисли всичко зависи най-много от това, дали шансът работи на ваша страна, или в противен случай.
Няколко думи в резюме
По-горе се опитахме да отговорим на запитването ви за най-често падащите се цифри в кено. Реално видяно нищо и в никакъв случай не може да бъде несъмнено. Все отново може да заимствате някой от споделените в обявата способи, в случай че смятате, че те са добра концепция. Тук е значимо да ви предупредим, че кеното е
хазартна игра и е доста допустимо да загубите действителни пари. В този ред на мисли бъдете предпазили, когато играете и го правете най-вече за наслаждение и забавление.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР