Кенет Мъртън или не осъзнава какво грозно и гнусно впечатление

...
Кенет Мъртън или не осъзнава какво грозно и гнусно впечатление
Коментари Харесай

Кенет Мъртън или не осъзнава какво грозно и гнусно впечатление прави, бъркайки се в българската политика

Кенет Мъртън или не осъзнава какво грозно и гнусно усещане прави, бъркайки се в българската политика. Това написа в собствен коментар Елена Гунчева-Гривова.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Кенет Мъртън или не осъзнава какво грозно и гнусно усещане прави, бъркайки се в българската политика и назначението на държавно управление, или осъзнава, само че не му пука, тъй като никой не смее нищо да му каже на тази територия.

Дипломацията е подминала господин Мъртън с 200 и си проличава отдалеко

Да се допусне даже да го видят в подобен миг да отива при Президента Радев, когато се чака всеки миг неуспех или ново държавно управление, значи единствено едно – Съединени американски щати ще го назначат и оказват безочлив, нахален и неприемлив напън върху българската страна.

Недопустимо, недопустимо и в нарушаване на всички интернационалните закони е сходна груба интервенция във вътрешните ни работи. Съединени американски щати нямат правото да се разпореждат тук, без значение, че войските им към този момент са на българска земя. Все още, най-малко официално, ние се водим някаква самостоятелна страна.

Поведението на Президента Радев, на който не му стиска даже да направи забележка на американския дипломат за наглото му и несвоевременно държание, даже няма да разясня.

С него завърших още когато излезе с вдигнат пестник на площада, след което кротичко си го прибра в джоба

Бе толкоз ли няма един политик със храброст и възприятие за чест, който да каже обществено какво мисли за Кенет и наглостта му?

Коментарът на Гривова е подтикнат от това, че посланикът на Съединени американски щати бе заловен да напуща президентството в 12 часа. Точно тогава трябваше да приключат договарянията сред Мария Габриел и Политическа партия за държавно управление. Хората незабавно се осъмниха, че точно Америка стои зад това дали България ще има държавно управление. 

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР