Кен Грифин отново се превърна в основен донор на усилията

...
Кен Грифин отново се превърна в основен донор на усилията
Коментари Харесай

Кен Грифин дава над 20 милиона долара на републиканските комитети за набиране на средства в САЩ

Кен Грифин още веднъж се трансформира в главен донор на напъните на републиканците да управляват Конгреса на Съединени американски щати, откакто даде 10 милиона $ на една от основните групи за набиране на средства на партията през второто тримесечие на годината, съгласно източници, осведомени с въпроса.

Дарението от милиардера, създател на хедж фонда Citadel, за Лидерския фонд на Конгреса пристигна в допълнение към $5 милиона, дадени по-рано през настоящия избирателен цикъл, и $10 mn подари на Senate Leadership Fund, с което общата сума, която той е дал на двата супер Pacs от януари 2023 година, доближи 25 милиона $.

„ Отдавна съм се посветил на поддръжката за претенденти за решение на проблеми, които реализират действителни резултати за страната. CLF свърши голяма работа в набирането на квалифицирани хора, които да служат на нашата нация “, сподели Грифин в понеделник.

Милиардерът усилва сумата, която е дал на организацията през последните изборни цикли, дарявайки 1 милион $ на CLF през 2015-16, $4,5 ми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР