Казват, че номинацията ѝ е изненадваща – не защото Райзбъро

...
Казват, че номинацията ѝ е изненадваща – не защото Райзбъро
Коментари Харесай

Скандал на „Оскарите” още в номинациите

Казват, че номинацията ѝ е изненадваща – не тъй като Райзбъро не я заслужава, а поради необичайния ѝ избор, измежду останалите на пистата – в това число звездите Гуинет Полтроу, Едуард Нортън и Кортни Кокс. „ Непопулярен ” е и филмовият обликът на Райзбъроу - майка алкохоличка, която прахосва облагите си от лотарията, във кино лентата To Leslie – хвален от рецензията, само че малко прочут.

Въпреки че и звездите в последна сметка съумяха, изникнаха много въпроси по какъв начин е реализирана номинацията на Райзбъроу и дали някои от тези, които агитираха за нея, са нарушили някакви правила. Управителният съвет на Академията разгласи, че въпросът ще бъде част от дневния ред на утрешното им съвещание, откакто комисията по премиите беше затрупана с позвънявания и имейли от " правоверни " бранители на разпоредбите по отношение на номинацията на Райзбъроу.

В изказване от петък Академията сподели, че задачата им е да подсигуряват, че надпреварата е " извършено по почтен и етичен метод " и да удостовери,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР