21 юни е обявен за Световен ден на йогата. Точно

...
21 юни е обявен за Световен ден на йогата. Точно
Коментари Харесай

Отбелязваме Деня на йогата

21 юни е разгласен за Световен ден на йогата. Точно преди 10 години Организация на обединените нации взима решението.

Това става по самодейност на индийския министър председател Нарендра Моди.

А още по-рано - през 2002 година в Ню Йорк стартира традиция - да се практикува йога на „ Таймс скуеър „ в деня на лятното слънцестоене.

 Змия е ухапала и юноша на Витоша 2 мин. Змия е ухапала и юноша на Витоша  Рая Назарян е новият ръководител на 50-ото Народно заседание 5 мин. Рая Назарян е новият ръководител на 50-ото Народно заседание  За 160 лева: Наръгаха възрастен мъж в центъра на София 1 мин. За 160 лева: Наръгаха възрастен мъж в центъра на София  20-годишна жена е в реанимация след захапване от змия в Кресна 2 мин. 20-годишна жена е в реанимация след захапване от змия в Кресна  Дете падна от третия етаж на жилищна постройка във Враца (СНИМКИ)   1 мин. Дете падна от третия етаж на жилищна постройка във Враца (СНИМКИ)    Във втория ден на Народно събрание: Николай Марков от „ Величие “ се закле като народен представител 3 мин. Във втория ден на Народно събрание: Николай Марков от „ Величие “ се закле като народен представител  Змия е ухапала и юноша на Витоша 2 мин. Змия е ухапала и юноша на Витоша  Рая Назарян е новият ръководител на 50-ото Народно заседание 5 мин. Рая Назарян е новият ръководител на 50-ото Народно заседание  За 160 лева: Наръгаха възрастен мъж в центъра на София 1 мин. За 160 лева: Наръгаха възрастен мъж в центъра на София  20-годишна жена е в реанимация след захапване от змия в Кресна 2 мин. 20-годишна жена е в реанимация след захапване от змия в Кресна  Дете падна от третия етаж на жилищна постройка във Враца (СНИМКИ)   1 мин. Дете падна от третия етаж на жилищна постройка във Враца (СНИМКИ)    Във втория ден на Народно събрание: Николай Марков от „ Величие “ се закле като народен представител 3 мин. Във втория ден на Народно събрание: Николай Марков от „ Величие “ се закле като народен представител

В паметния мегалитен комплекс - Стоунхендж в Англия, който тъкмо регистрира точно слънцестоенето, вандали, представящи се за еколози, напръскаха хилядолетните камъни с оранжева багра в символ на митинг против изкопаемите горива.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР