Казва се, че Кристин Макгинес е опустошена“, след като научи,

...
Казва се, че Кристин Макгинес е опустошена“, след като научи,
Коментари Харесай

Кристин Макгинес е „опустошена“, когато научи, че Пади прави подигравателен документален филм за развода им

Казва се, че Кристин Макгинес е „ опустошена “, откакто научи, че някогашният й брачен партньор Пади прави саркастичен документален филм за развода им.

35-годишната телевизионна персона, която споделя три деца с комика, разбра за най-новото телевизионно предложение на Пади, откакто прочете за него онлайн, остана „ объркана “, че разрушеното й сърце ще се трансформира „ зад на шегите “.

Двойката разгласи, че се е разделила през юли предходната година, след 11 години брак. Двамата към момента живеят в една и съща къща и са родители на децата си, Пенелопе, на девет години, и близнаците Фелисити и Лео, на седем, които всички имат аутизъм.

Източник, непосредствен до Кристин, която също беше диагностицирана с аутизъм през последните години, сподели пред The ​​Sun: „ Кристин е смутена, че разводът им ще бъде обект на смешки. Тя е изцяло сломена от развода и ние сме откровено се тревожеше за нея. Пади не й сподели за водача. Фактът, че тя трябваше да разбере онлайн, както всички останали, че той прави това, я...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР