Казус се появи със заявената от Владимир Клисуров оставка, който

...
Казус се появи със заявената от Владимир Клисуров оставка, който
Коментари Харесай

Казус със заявената оставка на изпълняващия длъжността кмет на район Младост“

Казус се появи със декларираната от Владимир Клисуров оставка, който стана изпълняващ длъжността кмет на регион Младост, откакто кметицата на региона Десислава Иванчева беше задържана по обвиняване за приемане на рушвет. Още през вчерашния ден той разгласи в обществените мрежи, че не може да се оправи с поста и по думите му отхвърля да си „ цапа “ ръцете с унищожаването на зелените площи в квартала. До този час действително подадена оставка няма, оповестиха от пресцентъра на общината.

София

През целия ден през днешния ден общинари разискваха по какъв начин механически да бъде завършена процедурата по напускането на поста на Клисуров.

Според разпоредбите, защото Клисуров е посочен и назначен от Иванчева, тя е индивидът, който би трябвало да одобри оставката му. В момента обаче това няма по какъв начин да стане, тъй като тя е в ареста. Затова най-вероятно той ще излезе в отпуска и ще уточни кой да го замества през това време. Още при избирането на Клисуров преди 5 дни от Столичния общински съвет, той съобщи, че не е способен по строителните въпроси и предложи поста да заеме другия заместител на Иванчева арх. Румен Русев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР